Leden

Je kunt lid worden van Harddraverij Vereniging Assendelft. Onzee vereniging organiseert vanaf 2022 de jaarlijkse kortebaandraverij in Assendelft. Een prachtig evenement wat niet verloren mag gaan! Daarom kun je ons steunen door middel van een lidmaatschap.

Je kunt kiezen uit een normaal lidmaatschap voor 10 euro per jaar of een premium-lidmaatschap voor 100 euro per jaar. Exclusief BTW voor de zakelijke leden, die een BTW-factuur krijgen (121 euro).

Voor een normaal lidmaatschap krijg je een prachtig jaarlijks evenement en kun je een programmaboekje krijgen op de koersdag. Verkrijgbaar naast de feesttent. 

Premium-leden krijgen daarbij de mogelijkheid om te adverteren op het grote videoscherm nabij de finish en op het mega-videoscherm wat staat opgesteld op het horecaterrein, naast de feesttent. Bedrijfslogo aanleveren aan sponsoring@harddraverijassendelft.nl

(naast deze vorm van sponsoring zijn er meerder pakketten waaruit sponsoren kunnen kiezen. Interesse? Neem contact op met de sponsorcommissie)

Voor allerlei zaken met betrekking tot het lidmaatschap (afmelden, mutaties, vragen), stuur een e-mail naar leden@harddraverijassendelft.nl