Locatie

Het parcours van de harddraverij Assendelft is sinds 2022 gelegen op de Beemsterstraat (start) naar de Rietwijkstraat (finish).

Het stalterrein waar de paarden worden aangespannen en verzorgd is achter Garage Dunnebier op het bedrijfsterrein, wat voor deze dag wordt opengesteld en wat gemakkelijk bereikbaar is via de ingang van de Simone de Beauvoirstraat, rechts naast de garage.

Het kruispunt achter garage Dunnebier blijft toegankelijk, ook via de Simone de Beauvoirstraat.  Hierdoor is de achterliggende wijk geheel per auto bereikbaar tijdens het evenement. De Twiskelaan is ter hoogte van de Assumburgstraat afgesloten voor doorgaand verkeer maar wel bereikbaar voor de bewoners. Hier staat een verkeersregelaar.

Het kruispunt Hornlaan / Brandakkerstraat / Beemsterstraat blijft ook open. De achterliggende wijk is hier bereikbaar achter verzorgingstehuis Festina Lente om. Verzorgingstehuis Festina Lente blijft achterom bereikbaar. De toegang naar de Beemsterstraat is afgesloten tijdens het evenement.

Het kruispunt Delftlaan / Beemsterstraat ligt middenin het parcours van de draverij. Tijdens de wedstrijd is hier een overgang voor voetgangers en hulpdiensten welke wordt bemand door ingehuurde, gecertificeerde verkeersregelaars. Alleen op hun teken mag er worden overgestoken. Dit om gevaarlijke situaties met dravende paarden te voorkomen. 


Totaaloverzicht

Leganda bij plattegrond boven: Rode stip = Toiletvoorziening. Blauw vlak groot en klein = horecapunt. Lichtblauwe stip = Totalisator. Gele stip groot = snackwagen. Gele streep halverwege parcours = bemande oversteek. Roze streep = wegafsluiting. Klein streepje oranje = videowall (in totaal 2, halverwege en nabij finish). Roze vlak = stalterrein. Donker groene wegmarkering = parcours. Lichtgroene wegmarkeringen = doorgaande weg.


Startterrein Tegenover verzorgingstehuis Festina Lente
Halverwege parcours De bemande oversteek, horeca, kinderactiviteiten en beeldscherm

Horeca en Finish Met de Totalisator (spel, blauw), de Koppie feesttent en links daaraan de VIP-tent.

Finish en stalterrein. De weg met gele markering is afgesloten voor alle verkeer.

Ingang Stalterrein Ingang via Simone de Beauvoirstraat, rechts van TOP-sponsor Garage Dunnebier
Afslag naar Stalterrein Ingang via Simone de Beauvoirstraat