Wedden Uitleg

Wedden op paarden is mogelijk met kleine bedragen en is ook voor beginners aantrekkelijk. 

Wie (wat) geld heeft ingezet op een of meer paarden, zal merken dat de koers enorm aan spanning wint. 

Op de foto zie je een bus waar je een weddenschap kunt afsluiten. Een soortgelijke bus zal ook in Assendelft staan, op het plantsoen van de Rietwijkstraat.

Als je een weddenschap afsluit dan krijg je daarvan een kaartje als bewijs. Bewaar dit goed. Bij winst kun je na afloop bij deze bus je kaartje weer voor geld inwisselen. 

Het is leuk en het is makkelijk!


Dit zijn de verschillende soorten spellen die bij de totalisator op de baan, bij spelkantoren en ook via internet bij spelorganisatie ZEturf kunnen worden afgesloten. Online spelen via ZeTurf kan enkel met een account. Wacht hiermee niet tot het laatste moment want om veiligheidsredenen dient er een ID te worden ge-upload. Als dit eenmaal is gedaan kun je veilig en makkelijk, tijdens de koersen, spelen op de paarden.


Winnend
Voorspel welk paard de eindoverwinning behaalt. Inzetten kan vanaf € 1,-.


Plaats

Voorspel of een paard aan het eind van de dag bij de eerste 3 eindigt (of bij de eerste 2, als u op de derde of vierde omloop speelt). Inzetten kan vanaf € 1,-


Duo
Voorspel welke paarden in de finale 1e en 2e worden, in de juiste volgorde. Inzetten kan vanaf € 0,50.


Trio
Voorspel welke paarden aan het eind van de dag 1e, 2e en 3e worden, in de juiste volgorde. Inzetten kan vanaf € 0,50.


Winscore

Dit populaire spel kan alléén op de kortebaan worden gespeeld: de totalisatorkassa heeft er speciale wedstrijdformulieren voor. Het lijkt een beetje op de ‘voetbalpoule’: voorspel voor de hele eerste (of tweede) omloop welke paarden hun ritten winnen en dus doorgaan naar de volgende ronde. Inzetten kan vanaf € 2,- per winscoreformulier. Wie de meeste ritten goed heeft voorspeld wint de prijzenpot. Als er meerdere winnaars zijn, wordt de pot gelijkelijk verdeeld.En.....een deel van de spelopbrengst komt weer ten goede van onze eigen kortebaan Assendelft!